آموزش بهترین روش دم کردن زعفران با استفاده از یخ با طعمی عالی برای پلو



جهت سفارش تبلیغات با شماره در تماس باشید (ماهانه تنها....... تومان با بازدهی عالی)

ثبت تبلیغات لینکی در سایت تنها با ...... تومان در ماه

آموزش بهترین روش دم کردن زعفران

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما آموزش دم کردن زعفران را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

آموزش دم کردن زعفران,دم کردن زعفران,دم کردن زعفران با یخ,زعفران

زعفران بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه‌ای نگهداری شود.

زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگه داری نامناسب،

به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود.

آموزش دم کردن زعفران

ابتدا مقداری از زعفران را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید.

:◊: برای نرم تر و راحت ساییده شدن زعفران از قند یا شکر باید استفاده کنیم :◊:

:◊: به جای هاون از آسیاب هم برای ساییدن زعفران می توانید استفاده کنید :◊:

سپس 1 قاشق چایخوری از زعفران ساییده شده را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و

روی استکان را یک نعلبکی قرار دهید و استکان را روی بخار آب کتری یا برنج در حال پخت دم بگذارید تا رنگ بیندازد.

:◊: آب باید کاملا جوش باشد :◊:


تفریحی

مشخصات

  • منبع: http://funfun1.rozblog.com/post/555
  • کلمات کلیدی: زعفران ,آموزش ,استفاده ,سایت انسان ,آموزش بهترین
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

برای ورود به کانال الگرام ما کلیک کنید